Expired: Защо полиграфските услуги са толкова популярни

Полиграф (polygraph) – средство, с което лесно можеш да разбереш какво крият другите от теб или какви тайни самият ти си стаил с годините.
Именно това винаги е било обект на интерес от страна на хората. Винаги се стремим да преценим личността, с която преди малко, например, сме се запознали и тайно се надяваме той/тя да бъде искрен.
Не толкова наивно обаче стоят нещата при постъпването на работа. Има работодатели, които държат да знаят какви хора наемат, дали те са лоялни и съвестни и могат ли да свършат поставените им задачи отговорно. За целта на Запад използването на полиграф стана често срещана практика. Освен за работа, той се използва и за разнищването на сложни криминални престъпления, разпити и други. Ако до сега не сте се сблъсквали с разочарована жена, или не знаете как да познаете настроението й, то можете да бъдете сигурни, че нещо във връзката ви не е, както трябва, ако тя ви помоли да се подложите на детектор на лъжата.
Ситуациите са най-различни и често подбудите за решаването да тествате дадени факти могат да се превърнат в реалност с използването на полиграф.
Независимо как ще го наречете – детекторът на лъжата е един от най-сигурните начини да достигнете до истината. Резултатите, които отчита са между 87 и 98% достоверни, а в случай, че се съмнявате – може да повторите теста безплатно.
Интерес буди не само машината, сама по себе си, а и полиграфистите. За да постигнете максимално добри резултати от дадените отговори трябва да имате насреща специалист полиграфист. Има случаи, в които хората се опитват да заблудят полиграфа. За щастие не могат да направят същото и с опитния полиграфист. Така вие получавате качествени резултати за кратък период от време.
Не губете време в мисли и догадки – разберете истината, която ви вълнува на Poligraf.bg.